SE*Daggkåpans

Stamnamnet innehas av mig Linda Ovesjö. Jag bor i Spånga med min familj som består av mig, min man, våra två tonårsbarn samt katterna Lovis, Hjärtrud och Scilla. På dagarna jobbar jag i min egen frisörsalong som jag bedriver hemma i villan. Jag har gått två av Paw Peds kurser och avslutade den senaste G2 (läs om den här) den 21/11 -17.

Den 14/2 2015 fick vi hem vår fantastiska sibiriska katthona Lovis (SE*Starsibbs Katy) som naturligtvis är världens finaste, men framför allt "gosigaste" katt. Lovis har ett underbart temprament, hon älskar att följa med sin matte överallt, men främst till frisörsalongen där hon gärna gosar in sig i knät på kunderna eller ligger och spanar ner på dem från spegelhyllan. Två år efter att vi fick hem Lovis födde hon vår andra hona Hjärtrud den 14/2 2017. Våren 2018 fick jag dessutom äran att bli matte till en superhärlig Neva Masqueradehona. Min nya lilla vårblomma fick namnet Scilla som en hyllning till hennes blå ögon.

Kattungar som växer upp hos oss kommer få mycket mänsklig närhet och kärlek och vi kommer vänja dem vid allt de kan tänkas stöta på senare i livet hos sina nya ägare. 

Om du är intresserad av eller har frågor om våra katter får du gärna höra av dig till mig:

 Linda Ovesjö

Tel: 070-5286612

Mail: linda@hairathome.se